Motorweekend

Wat gaan we doen?

Van vrijdagmiddag tot zondagmiddag gaan we met een groep motorrijders op pad. We hebben prachtige routes uitgezet en rijden richting de Eifel. Daar hebben we een hotel geboekt waar we verblijven.

In deze mooie omgeving gaan we een aantal ritten maken. Je hebt daarbij de keus voor korte of langere routes.

Alles in dit weekend wordt door ons geregeld. Je moet alleen zelf zorgen voor een goed onderhouden motor en een volle tank.

We houden natuurlijk ook fysiek rekening met jouw grenzen. 

Het doel

Genieten van de mooie rit en de tijd hebben voor ontspanning.

We gaan ook met elkaar in gesprek over de diepere dingen van het leven.

Wat kost het?

De kosten inclusief verblijfskosten, proviand voor onderweg, lunch en diner zijn 350 euro.(introductieprijs)

 Je zult genieten en geestelijk worden uitgedaagd. Je investeert in je leven en zult de vruchten daarvan plukken als je deze uitdaging aangaat. 

 


Wie zijn de begeleiders?

Dick is een echte motorfanaat en heeft al heel wat ervaring opgedaan met groepsritten. Daarom weet hij als geen ander de mooie motorroutes te vinden.  Hij heeft ook de gave om op een informele joviale manier contact te maken en ook daarbij zijn hart te laten zien.

Maarten zal de groepsrit volgen in zijn Ford Mustang (met proviand aan boord). In het dagelijks leven als pastor en coach begeleidt hij mensen op weg naar heelheid. Er is tijdens het weekend ook ruimte om persoonlijke gesprekjes met de coach te hebben.

Beide mannen hebben een passie voor Jezus en proberen dat ook, met vallen en opstaan, uit te leven in de praktijk van elke dag.


Dick Bos 

Maarten van Barneveld