Tjitske van Barneveld

Iets wat ik in mijn hoofd al lang wist daalde toen in mijn hart

Mijn carrière-roots liggen in het onderwijs. In mijn opleiding en werk als kleuterleidster heb ik vaardigheden ontwikkeld waar ik later nog veel plezier van heb gehad en die ik heb kunnen doorontwikkelen.

Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin wat ik als heel waardevol beschouw. Binnen die traditionele opvoeding was meestal meer aandacht voor het hoofd dan voor het hart. Later in mijn leven heb ik ontdekt wat een verdieping het brengt als Gods liefde je hart aanraakt. Het gebeurde tijdens een concert. Voor het eerst in mijn leven werd ik tot tranen toe geroerd door het offer van Jezus. Wat een liefde! 

Die ervaring bracht een grote verandering in mijn leven. Ik vond meer houvast in het Woord en kreeg een steviger fundament. Daardoor durfde ik stappen te zetten in geloof en nieuwe dingen uit te proberen. 

Het is heerlijk om samen mooie muziek te maken

Iets wat ik graag doe is zingen. Ik heb in verschillende gospelkoren mee gezongen en ook in het muziekteam van onze kerk. Het is heerlijk om samen mooie muziek te maken en God daarmee te eren. Ook ben ik een tijdje zang-en aanbiddingsleider geweest. Dat was heel bijzonder om te doen.

Nog steeds ben ik met muziek bezig maar nu op een andere manier. Wil je daar meer over weten kijk dan bij ‘ Blessongs’.

Samengevat zou je kunnen zeggen dat ik:

* graag creatief bezig ben

* houd van gestructureerd werken 

* vertrouw op God en me door Zijn Geest wil laten leiden

* daarom ook nieuwe dingen wil uitproberen

* heel enthousiast kan zijn over dingen die me blij maken

* mensen graag wil bemoedigen.