Waar staan we voor?

ons uitgangspunt is de Bijbel

In Psalm 1 staat dat als je geworteld bent in de liefde van de Vader en leeft vanuit Zijn principes, dan ‘zul je lijken op een boom die aan het water is geplant, waar vruchten aan groeien als het daar de tijd voor is en waarvan de bladeren nooit verdrogen. Je zal succes hebben bij alles wat je doet.” ( Psalm 1:3, BB)  

 

Wat een bemoedigende Bijbeltekst! Maar hoe bereik je dat succes nu? Altijd vrucht in je leven? Hoe dan?

 

Voorafgaand aan dit vers staat hoe je dat kunt bereiken. En dat klinkt heel simpel: je verdiepen in de regels van God. Hij heeft die gegeven om je gelukkig te maken. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo gemakkelijk. Wat zijn nu principes om dat geluk te vinden?

 

Wij als team van Heart-roots willen hier graag een bijdrage aan leveren door de principes van God uit te werken vanuit de Bijbel naar de praktijk van het leven.


Een stevig levensfundament met hart voor God, de ander en jezelf.

Wij helpen teams van christelijke zorginstellingen, scholen en kerken om effectief en prettig samen te werken en conflicten goed te hanteren.

Binnen deze instellingen werken veel mensen die hart hebben voor hun werk. Maar hun motivatie neemt vaak af door veel administratieve rompslomp en veel hoofd-zaken. Wij willen de hartzaken weer terugbrengen